VIBE – Personliga rum, med sköna vibbar!

VIBE - Personliga rum, med sköna vibbar!

Inspirationen till mönstren i VIBE, kommer från storstaden New York, stadsdelarna, livet och rörelsen. Den vibrerande urbana känslan, musiken och dess rytmer och nyanser.
Vidare hämtar vi även intryck från idoler, stjärnor rock n’ roll och kärleken till hemmet såklart. I kollektionen VIBE finner du allt från kontrastrika tapeter i svart, vitt och rött till mer sobra färgställningar i grått, pärlemor och silver. Det finns något för alla och det är lätt att kombinera olika mönster och kulörer.

VIBE är tapetkollektionen som ger dig möjligheten att skapa personliga rum, med sköna vibbar!

Fakta:
Non Woven, 10,05 x 0,53m, Ca pris 410:-/rl

Design:
Cecilia Viklund Söderquist

Kollektionen finns
tillgänglig i butik från 1 feb 2014.

Wallfashion är en av Sveriges största tapetgrossister. Vi lagerhåller ett stort antal kollektioner från de ledande tapettillverkarna; Eco wallpaper, Boråstapeter, Duro, Mimou, Midbec, Decor Maison, InTrade, Paintpart, Esprit, Wallfashion, Olsson & Ekberg m fl.  Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och levererar till färg – & tapetbutiker över hela Sverige. Wallfashion producerar även egna tapetkollektioner.

Svara