Rasch – TRIANON

Publicerad

Okategoriserade

Rasch - TRIANON

En kollektion för alla som äger ett slott. Och för alla som bygger luftslott, fantasier som tar sig uttryck i detaljer som används för att skapa ett palatsliknande hem. Överdådigt utan att offra förfining och elegans, dessa tapeter är ett idealiskt komplement till både antika och moderna möbler. Designen är inspirerad av klassiska mönster, storskalig ornamentik, förnäma ränder och kombinationer av de två. Ett sofistikerat skimmer dansar över dessa väggbeklädnader, vilket ger betraktaren en glimt av ädla metaller eller vackra pärlor .

Trianon utgör en stilistisk länk mellan en byggnads ärevördiga historia och en pulserande nutid. Möjligheten att införa modern elegans till varje rum.

Nonwoven 10,05×0,53m

Ca.pris: 449:-/rl inkl. moms

Svara