Rasch – COSY WHITE 2015

Publicerad

Nya kollektioner

Rasch - COSY WHITE 2015

– så varm vit kan vara

Kollektionens stil fokuserar på naturligt vackra mönster i skimrande nyanser av vitt. Vitt skapar avstånd, ger ofta rummen en svår och ibland ganska steril look, älskar svarta och andra starka accentfärger och behöver tillbehör för att det ska kännas mysigt.

Cosy White från Rasch visar en helt annan sida av färgen vit och hur det kan se ut.  Dessa tapet mönster ur samlingen ”Natur” är ett totalt avsteg från reserverad rumsdesign och den ofta kliniska känslan av ett rum inrett i vitt.

Med färger som grädde, pärlemo, champagne, ljus grå och olika ljusa ”strandnyanser” låter Cosy White väggar lysa naturligt. Detta gäller speciellt de ljusa nyanserna – de slätar ut hörn och vinklar, och gör att rummet ser betydligt större ut. Kombinationen med fina metalliska effekter, ger en glamorös och strålande look. Resultatet är en glänsande exklusiv och moderna look, men utan att verka påträngande eller kall.

Låt rankor, grenar, hängen och fåglar spela upp enskilda draman från den naturliga världen i ditt hem. Mönstren är
präglade med  intryck från tyger som angora, kashmir och silke, som gör att non-woven tapeten känns mjuk.

Nonwoven 10,05×0,53m

Ca. Pris: 399:-/rl inkl. moms

Svara