JUNE – skapa rum med skön atmosfär

JUNE - skapa rum med skön atmosfär

Inspirationskällan till denna tapetkollektion är sommarängens vilda blommor och strån. Växter som kvickrot, timotej och myskgräs finns i mönster, som fungerar i hemmets alla rum.

JUNE ger dig ett brett spektrum av kulörer. Från ljusa toner i vitt och pärlemor, till svart och silver i kontrastrika mönster. Du finner också kombinationer av milda kulörer, som skapar rum med skön atmosfär.

Fakta: Non Woven, 10,05 x 0,53m, Ca. pris 389:-/RL
Mönster/Färgsättning: Cecilia V. Söderquist, Wallfashion/DeCign

Kollektionen finns tillgänglig i butik från 1 feb 2012.

Wallfashion är en av Sveriges största tapetgrossister. Vi lagerhåller ett stort antal kollektioner från de ledande tapettillverkarna; Eco wallpaper, Boråstapeter, Duro, Mimou, Midbec, Decor Maison, InTrade, Paintpart, Esprit, Wallfashion, Olsson & Ekberg m fl.  Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och levererar till färg – & tapetbutiker över hela Sverige. Wallfashion producerar även egna tapetkollektioner.

Svara