Ny kollektion på lager – Fioton 2 NW

Exklusiv design med glimten i ögat

Fioton non woven 2nd edition är en bred kollektion designad med glimten i ögat. Kollektionen innehåller 56 olika mönster i enkla, diskreta kulörer som passar till alla rum och personligheter.

Tilltalande blommor, roliga prickar, geometriska mönster, klassiska ränder, inslag från naturen och luxuösa mönster utmärker kollektionen. Upplev matta och blanka effekter med eleganta kontraster som solljuset kan leka med. Kollektionen är framtagen i en non woven kvalitet, som är lätt att sätta upp. Applicera limmet direkt på väggen och sätt upp tapeten kant-i-kant utan överlappning. Det blir lättare att tapetsera samtidigt som det ger ett vackrare slutresultat. Med Fioton non woven 2nd edition har du möjlighet att skapa uppmärksamhet och personlighet i ditt hem – på en enda vägg eller i hela rummet. Fioton non woven 2nd edition ger dig en uppsjö av alternativ med olika mönster.

Text & bild: Fiona Wall-design

Svara