Fiona – Nordic Blossom

Nordic Blossom är som en vandring genom en oemotståndlig trädgård. Kollektionen kännetecknas genom sina känslofulla mönster i grafiska siluetter.

Äventyrslystna klematis, euforiska vårgrenar spröda rosor, vissna löv, blombuketter och vackra fåglar i flock. De många metalliska effekterna fångar ljuset, och designen är fylld med fina kontraster mellan t.ex. en matt bas med blanka effekter. Ta med dig en bit av naturen in i ditt hem och skapa en stämningsfull känsla med kulörer som sträcker sig från det mörka vinterblå till sommarens sköra lavendelblå.

Designad av Helene Blanche från Tapet-Cafe

Nordic Blossom är designad av Helene Blanche från Tapet-Cafe i Köpenhamn. Helene är utbildad textildesigner på The Central Saint Martins i London och är designer till bl.a. den framgångsrika kollektionen Nordic Leaves från Fiona. Nordic Blossom är framtagen i en non-woven kvalitet och är därför mycket lätt att sätta upp.

Text & Bild: Fiona

Svara