Mycket på gång!

2011 börjar händelserikt precis som väntat på tapetfronten! Vi har ju i tidigare inlägg nämnt nyheter som Eco Tweed, Boråstapeter Lace. Listan på nya kollektioner som är på väg in, bara fylls på för varje vecka som går. Vi har två egna kollektioner som lanseras närmaste tiden, stilfulla kollektionen Grace (premiärvisas på NID UpDate 2011), samt kollektionen Glorious. Båda kommer lanseras inom ett par veckor och mer info kommer här på bloggen, i samband med lanseringen.

Vi kommer även lägga Decor Maisons kollektion Spirit of Adventure på lager inom kort. Sen har vi ytterligare ett par kollektioner som anländer, men det är lite hemligt än så länge och vi återkommer till dem tids nog! 😉
”Den som väntar på någon som har gått, har väntat alldeles för länge”

I skrivande stund håller vi på att packa väskor och bilar inför stundande mässan NID UpDate 2011. Kom och besök vår monter för att se vårt utbud, inklusive våra två senaste egna kollektioner.

Svara