Nytt år – nya tag!

Tapetåret 2011 har dragit igång med full fart. Året börjar ju i vanlig ordning med prishöjningar från flera av tapettillverkarna… Eftersom vår tapetguide trycks först i månadsskiftet februari/mars, så har vi tagit fram en enkel tillfällig tapetguide i PDF-format som lagts ut för nedladdning i webbshopen. Denna tillfälliga guide innehåller uppdaterad info om aktuellt sortiment, ev. nytillkomna kollektioner (sedan förra guiden) samt uppdaterade priser.

Vad händer i år då?

Vi ser fram emot ett händelserikt tapetår, med en hel del nya kollektioner under våren. Både ”egna” kollektioner och kollektioner från de ledande tapettillverkarna. Vi kommer lägga ut mer detaljerad info om resp. kollektion i samband med att den lanseras. Ett par exempel på vad som är på gång in den närmaste tiden är t ex. kollektionen ”Tweed” från Ecotapeter, samt kollektionen ”Lace” från Boråstapeter. (se bilder nedan)

Håll utkik här i bloggen eller på vår Facebook-sida efter vårens nyheter!

Vi kommer i vanlig ordning finnas med på NID UpDate 2011, så alla ”NID:are” som läser detta, välkomna till vår monter för att kika på årets nyheter!

Bilder: Eco-Boråstapeter

Svara