Ny kollektion från Eco

Retro på tapeten

Eco Retro är tapeter som tar med sig 1950- och 60-talet in i framtiden. Rena former och lekfulla mönster, med inspiration av designklassiker, ska locka unga människor att skapa en egen, tidlös stil. Eco Retro är den senaste i raden av lyckade lanseringar från Eco Wallpaper. De ljusa och lekfulla mönsterkombinationerna gör Eco Retro till en bred och lättillgänglig kollektion som låter oss både blicka framåt och snegla bakåt. Utan att tappa fokus på 2000-talet och framtiden har Eco Retro tydligt inspirerats av 50- och 60-talet och designers som Arne Jacobsen, Carl Malmsten och Stig Lindberg. Sköna färgkombinationer och mjuka, grafiska mönster gör tapeterna enkla att kombinera med olika inredningsstilar. Björn Nilsson, chefsdesigner på Eco Wallpaper med 30 års erfarenhet inom tapetbranschen, är mannen bakom kollektionen.

– Allt går igen. Det är spännande att en stil som för bara några år sedan var lagd på hyllan kan plockas upp igen och älskas på nytt av ännu en generation. Eco Retro är en kollektion för unga, medvetna människor som skapar moderna hem med inspiration av designklassiker, säger Björn Nilsson.

Beräknas in på vårt lager under v. 49

Text & Bilder: Eco-Boråstapeter

Svara