Ny kollektion från Duro

Enfärgat & Småmönstrat

Oavsett vilken din favoritfärg är hoppas vi att du ska hitta den i Duros tapetkollektion Enfärgat & småmönstrat. Här finns enfärgade tapeter i regnbågens alla kulörer, allt ifrån varmaste gult till svalaste svart-vitt. Skulle du föredra ett lugnt mönster som fungerar bra som bas i ett helt rum eller som fond så finns mönstren Vira, Pärla och Mosaik. Diskret randigt, prickigt och mosaikmönstrat. Kombinera gärna de mönstrade tapeterna med de enfärgade på ett personligt sätt. Möjligheterna är oändliga.

Vi är stolta över att använda oss av limtrycksmetoden – en tryckteknik som vilar på en lång tradition. Tapeterna får en vacker lyster och en känsla av att vara handtryckta. Vår ambition är att skapa tapeter som du ska trivas med under lång tid.

Tapeterna i Enfärgat & småmönstrat är miljövänligt framställda. De är tillverkade i QuickUp-material – man rollar limmet direkt på väggen och sätter sedan upp våderna. Enklare kan det knappast bli att skapa nya personliga rum.

Text & Bild: Duro

Svara