Nyhet – Studio

Barock ´n roll uppåt väggarna

Eco Wallpaper har tillsammans med unga, ännu okända, designers skapat ett helt nytt uttryck i höstens mest utstickande kollektion – Eco Studio. Med barock ´n roll som tema ska flamingos och LP-skivor blandas på väggarna hemma hos urbana och medvetna människor.

Eco Studio är en utstickande och ung kollektion för Eco Wallpaper med flera olika uttryck, men liksom hos alla Björn Nilssons kollektioner finns ett genomgående tema – Absolut vitt, New Retro och Enough is not Enough är några tidigare exempel. Den här gången tog den musikaliska ådran överhanden och temat landade i barock ´n roll – en mönsterblandning med asfaltskänsla och mjuk lyxighet.

Vi lagerhåller denna kollektion och den beräknas in på vårt lager ca. V.42!

Text & Bild: Eco tapeter

Svara